Medicover Egészségpénztári tagként jelentős költségeket takaríthat meg a család egészségügyi kiadásaiból!

Részletek a kedvezményekről>>>

Igénybe vehető szolgáltatások

A magánszemélyek részére elérhető kedvező és kedvezményes árú Medicover Egészségcsomagok közül mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő egészségügyi szolgáltatást, akár az egész család számára. A csomagokra történő befizetésre is igénybevehető a 20% adókedvezmény, így a tényleges ráfordítás még alacsonyabb.

Részletek>>>

Valamennyi Medicover járóbeteg-ellátás elszámolható Pénztárunkban, így többek között belgyógyászat; szemészet; fül- orr- gégészet; nőgyógyászat; urológia; bőrgyógyászat; sebészet; kardiológia; gasztroenterológia; endokrinológia; ortopédia; reumatológia stb. számlái is kiegyenlíthetők a Pénztárból.

Az ellátások nagy részére 10% azonnali kedvezmény és további 20% adójóváírás jár, ha a Pénztáron keresztül történik a fizetés.

Részletek>>>>

10% kedvezménnyel vehetők igénybe a Medicover Fogászatokon tagjaink és hozzátartozóik számára a fogászati kezelések, így többek között fogtömések, gyökérkezelések, fogszabályozás, implantátum és a fogröntgen is.

Évente egyszer ingyenes fogászati szűrés biztosít a Medicover Fogászat a tagjaink és szolgáltatásra jogosultjaik részére.

A 20% adókedvezménynek köszönhetően a kezelések díja még kedvezőbb lehet.

Részletek>>>

A Medicover Kórházban történő műtétek díjából – a 20 % adókedvezménynek köszönhetően – akár 150.000 Ft is megtakarítható, amennyiben Pénztárunkon keresztül történik a fizetés.

10% azonnali Medicover kedvezmény járhat tagjainknak és szolgáltatásra jogosult hozzátartozóinak a beavatkozáshoz kapcsolódó vizsgálatokból (pl. aneszteziológiai konzultáció, mellkasröntgen, EKG és labor), amelyekre természetesen visszaigényelhető a 20% adójóváírás is.

Részletek>>>

Magas színvonalú ellátással és többféle várandósgondozási csomaggal várja a Medicover a leendő szülőket.

Egy évben akár 150.000 Ft is megtakarítható a Medicover csomagok díjából és a babavárással kapcsolatos költségekből, ha azokat Pénztárunkon keresztül finanszírozza.

A kiadások optimalizálása érdekében érdemes akár mindkét szülőnek belépni a Pénztárba, így egy évben akár 300.000 Ft is visszaigényelhető a személyi adóból.

Részletek>>>

Magas színvonalú ellátással és többféle szülési csomaggal várja a Medicover Szülészet a leendő szülőket.

Akár minimum 150.000 Ft-ot is megtakaríthat a Medicover csomagok díjából, ha azokat Pénztárunkon keresztül finanszírozza.

A szülési csomaggal és a babavárással kapcsolatos kiadások optimalizálása érdekében érdemes akár mindkét szülőnek belépni a Pénztárba, így egy évben akár 300.000 Ft is megtakarítható a családi kasszából.

Részletek>>>

A Medicoverben igénybevett széleskörű laborvizsgálatok is kifizethetők a Pénztárunkon keresztül.

10% azonnali Medicover kedvezmény jár a legtöbb esetben a vizsgálatokból a Tagjainknak és szolgáltatásra jogosultjainak.

Részletek a Medicoverben elérhető laborvizsgálatokról>>>

A Medicover diagnosztikai vizsgálatok, így pl. CT és MR vizsgálatok, EKG; ultrahang; röntgen; mammográfia; komplex emlődiagnosztika, nőgyógyászati citológia; Doppler- illetve arteriográfos érvizsgálat; szűrő audiometria; audiológiai vizsgálat; dermatoszkópia; csontsűrűség mérés; látótér vizsgálat; allergiatesztek, vastagbél tükrözés kiegyenlíthetőek a Medicover Egészségpénztárból, legtöbb esetben 10% azonnali kedvezménnyel.

Részletek a Medicoverben elérhető diagnosztikai vizsgálatokról>>>

Pénztárunkban elszámolhatóak a gyógymasszázs, gyógytorna és fizioterápiás kezelések.

A Medicover Klinikákon Medicover Egészségkártyával is fizethet, ekkor az igénybevételből 10% azonnali kedvezményt kaphat.

Pénztárunkban – orvosi, vagy optometrista javaslat megléte esetén – elszámolható a szemüveg- és kontaktlencse, illetve a napszemüveg vásárlás.

A Medicover Optikákban Egészségkártyával is fizethet, ekkor az igénybevételből 10% azonnali kedvezményt kaphat. Ezen felül Tagjainknak és szolgáltatásra jogosultjainak ingyenes látásvizsgálat vehető igénybe a Medicover Optikákban.

Részletek>>>

Pénztárunkban elszámolhatóak a gyógyszerek, a magisztrális készítmények, a gyógyvizek, a tápszerek, a gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékek (OGYÉI minősítéssel), a gyógyászati segédeszközök és a csecsemő- és babaápolási termékek.

A Medicover Gyógyszertárakban Medicover Egészségkártyával is fizethet, ekkor vásárlásaiból 5% azonnali kedvezményt kaphat.

Részletek>>>

A Medicover Biztosító által vállalati szolgáltatást finanszírozó egészségbiztosítások díja (csomagemelés és/vagy családtagi kiterjesztés) kedvezményesen vehető igénybe Pénztárunkon keresztül. Ezen konstrukció esetén is a 20% adókedvezmény igénybevehető.

Részletek>>>

Pénztárunkban elszámolhatóak jogszabályban meghatározott gyógyászati segédeszközök, mint pl. kötszerek, inhalátorok, ödéma elleni kompressziós textíliák, hasi sérv- segédeszközök, segédeszközök gyógyszerbeadáshoz, járókeretek, kerekesszékek, fénytani eszközök (szemüveglencsék, szemüvegkeretek, kontaktlencsék, kontaktlencse ápolási termékek, orvosi vagy optometrista javaslata esetén), hallásjavító készülékek (orvosi javaslat esetén).

Részletek>>>

Pénztárunkon keresztül lehetőség van a csecsemő és babaápolással kapcsolatos termékek elszámolására is. A termékek jelentős része többek között megvásárolható a Medicover Gyógyszertárakban is. Példák az elszámolható termékekre >>>

Pénztárunkban orvostechnikai eszközként a hatályos jogszabályi előírások szerinti minősített eszközök számolhatóak el. Orvostechnikai eszköznek minősülhetnek pl. a vérnyomásmérők, vércukorszint- és koleszterinszint mérők, hagyományos és digitális hőmérők, inhalátorok, Bioptron lámpa, masszírozógépek, TENS készülékek, fájdalomcsillapító- és görcsoldó készülékek, gyógycipők (pl.: Scholl, Dr. Batz, stb.).

Részletek>>>

*A 10% Medicover engedmények az akciós árú szolgáltatásokra nem vonatkoznak, egyéb kedvezményekkel nem összevonhatóak.

A Medicover szolgáltatások mellett a Pénztárunkban a gyógyszertári termékek, gyógytorna, gyógymasszázs, fizioterápia, szemüveg- és kontaktlencse, gyógyászati segédeszközök, valamint minősített orvostechnikai eszközök szerződéskötés nélkül is elszámolhatóak.

Családtagokra is kiterjeszthető

A Medicover Egészségpénztár által kínált szolgáltatásokat és kedvezményeket a pénztártagok szolgáltatásra jogosultként bejelentett közeli hozzátartozói is igénybe vehetik, így érdemes a közvetlen közeli hozzátartozókat is bejelenteni a Pénztárba.

 

Medicover Egészségpénztár elfogadóhelyek >>

 

Befizetés és egyéni számla felhasználása (felosztás)