A Medicover Egészségpénztár szorosan együttműködik a stabil és megbízható szolgáltatást nyújtó Medicover Egészségközpont Zrt-vel, amely 3 budapesti és 9 vidéki klinikáján garantálja a magas színvonalú egészségügyi szolgáltatások elérhetőségét valamennyi Pénztártag és családtagjaik számára.

Pénztárunkon keresztül lehetőség nyílik a Medicover egészségügyi intézményekben széles körű egészségügyi szolgáltatások igénybevételére, a szakrendelésektől a rehabilitációt segítő kezeléseken át, fogászat, a gyógytorna, gyógymasszázs, fizikoterápia és a fejlett képalkotó diagnosztikai vizsgálatokig, melyek a 20% adókedvezményen felül a legtöbb szolgáltatás esetében további Medicover kedvezményekkel érhetőek el a Medicover Egészségpénztári számla terhére. Az egészségügyi szolgáltatásokon felül optikai és gyógyszertári vásárlások ugyancsak kedvezményesen érhetőek el a Medicover Optikákban és Medicover Gyógyszertárakban.

Igénybe vehető szolgáltatások

Diagnosztikai vizsgálatok

pl. nőgyógyászati citológia; nyugalmi, terheléses és Holter EKG; ABPM; ultrahang; röntgen; mammográfia; Doppler- illetve arteriográfos érvizsgálat; szűrő audiometria; audiológiai vizsgálat; dermatoszkópia; csontsűrűség mérés; látótér vizsgálat; allergiatesztek

Egészségcsomagok

Medicare Plus
MediCare
MediScreen
MedicLab
SmartLab

Fogászati kezelések

pl. fogászati lézerterápia, fogpótlás, fogszabályozás, gyökérkezelés, implantátum, szájsebészet

Gyógymasszázs, gyógytorna és fizioterápiás kezelés

Műtéti beavatkozások

Szolgáltatást finanszírozó egészségbiztosítás

Optika

szemüveg- és kontaktlencse-vásárlás, ingyenes látásvizsgálat a Medicover Optikákban

Szülészet

szülészeti szolgáltatások, várandósgondozás

Járóbeteg-ellátás

pl. belgyógyászat; gyermekgyógyászat; fül-, orr-, gégészet; szemészet; nőgyógyászat; urológia; bőrgyógyászat

Gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök árának támogatása

pl. gyógyszerek, magisztrális készítmények, gyógyvizek, tápszerek, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékek OGYÉI minősítéssel, gyógyászati segédeszközök, csecsemő- és babaápolási termékek

Laborvizsgálatok

pl. alapvető vér-, vizelet-, és székletvizsgálatok; véralvadás vizsgálat; vörösvérsejt-süllyedés vizsgálat; alapvető fertőzés vizsgálatok; alapvető hormon vizsgálatok

_DSC6844 copy

Pénztárunkon keresztül lehetőség nyílik a Medicover egészségügyi intézményekben széleskörű egészségügyi szolgáltatások igénybevételére, a szakrendelésektől a rehabilitációt segítő kezeléseken át, a gyógytorna, gyógymasszázs, fizikoterápia és a fejlett képalkotó diagnosztikai vizsgálatokig, melyek mind elszámolhatók a Medicover Egészségpénztári számla terhére.

_DSC6844 copy
tagsag_elonyei

Családtagokra is kiterjeszthető

A Medicover Egészségpénztár által kínált szolgáltatásokat a pénztártagok szolgáltatásra jogosultként bejelentett közeli hozzátartozói is igénybe vehetik.

Medicover Egészségpénztári tagként jelentősen csökkentheti egészségügyi kiadásainak költségeit!

A Medicover csoport legújabb tagjaként különösen fontosnak tartjuk, hogy Pénztártagjainkat segítsük a felmerülő egészségügyi kiadásaik optimalizálásában. A Medicover Klinikákon igénybe vett egészségügyi ellátásokkal felmerülő kiadások jelentősen csökkenthetők, ha Medicover Egészségpénztári számlájáról egyenlíti ki az egészségügyi szolgáltatások díját.

Adókedvezmény lehetősége

20% adójóváírás igényelhető a Medicover Egészségpénztárba történő pénztári befizetésekre – az egyéni és a munkáltatói hozzájárulás, valamint pénztártag részére adott támogatói adomány után –, mellyel az egészségügyi szolgáltatások igénybevételével felmerülő kiadások jelentősen csökkenthetők. Az adójóváírás mértéke évente akár 150.000 Ft lehet, amely 750.000 Ft befizetésével érhető el.

További információkért kérjük olvassa el részletes tájékoztatónkat.

Különleges ajánlat kizárólag a Medicover Egészségpénztár tagjai számára!

  • 10%-os Medicover kedvezmény egyes meghatározott egészségügyi szolgáltatások listaáraiból, belépéskor, illetve a későbbiekben bármikor, amennyiben a szolgáltatás díjának kiegyenlítésekor a fizetendő összeg a Medicover Egészségpénztárban egyéni számláján rendelkezésre áll
  • 5% Medicover Gyógyszertári kedvezmény
  • Ingyenes egyszeri éves fogászati szűrés a Medicover Fogászaton Pénztártagoknak és családtagjainak
  • Ingyenes látásvizsgálat a Medicover Optikákban Pénztártagoknak és családtagjainak
  • A fenti kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze. Az igénybevétel feltételeinek megismerése érdekében kérjük olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Medicover Egészségpénztár elfogadóhelyek >>