A Medicover Egészségpénztár szorosan együttműködik a stabil és megbízható szolgáltatást nyújtó Medicover Egészségközpont Zrt-vel, amely  3 budapesti és 8 vidéki klinikáján garantálja a magas színvonalú egészségügyi szolgáltatások elérhetőségét valamennyi pénztártag számára.

Pénztárunkon keresztül lehetőség nyílik a Medicover egészségügyi intézményekben széleskörű egészségügyi szolgáltatások igénybevételére, a szakrendelésektől a rehabilitációt segítő kezeléseken át, a gyógytornagyógymasszázsfizikoterápia és a fejlett képalkotó diagnosztikai vizsgálatokig, melyek mind elszámolhatók a Medicover Egészségpénztári számla terhére.

_DSC6844 copy

Családtagokra is kiterjeszthető

A Medicover Egészségpénztár által kínált szolgáltatásokat a pénztártagok szolgáltatásra jogosultként bejelentett közeli hozzátartozói is igénybe vehetik.

Medicover Egészségpénztári tagként jelentősen csökkentheti egészségügyi kiadásainak költségeit!

A Medicover csoport legújabb tagjaként különösen fontosnak tartjuk, hogy Pénztártagjainkat segítsük a felmerülő egészségügyi kiadásaik optimalizálásában. A Medicover Klinikákon igénybe vett egészségügyi ellátásokkal felmerülő kiadások jelentősen csökkenthetők, ha Medicover Egészségpénztári számlájáról egyenlíti ki az egészségügyi szolgáltatások díját.

Adókedvezmény lehetősége

20% adójóváírás igényelhető a Medicover Egészségpénztárba történő pénztári befizetésekre – az egyéni és a munkáltatói hozzájárulás, valamint pénztártag részére adott támogatói adomány után –, mellyel az egészségügyi szolgáltatások igénybevételével felmerülő kiadások jelentősen csökkenthetők. Az adójóváírás mértéke évente akár 150.000 Ft lehet, amely 750.000 Ft befizetésével érhető el.

További információkért kérjük olvassa el részletes tájékoztatónkat.

Különleges ajánlat kizárólag a Medicover Egészségpénztár tagjai számára!

10%-os Medicover kedvezmény egyes meghatározott egészségügyi szolgáltatások listaáraiból, belépéskor, illetve a későbbiekben bármikor, amennyiben a szolgáltatás díjának kiegyenlítésekor a fizetendő összeg a Medicover Egészségpénztárban egyéni számláján rendelkezésre áll.

Ingyenes egyszeri éves fogászati szűrés a Medicover Fogászaton.

A fenti kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze. Az igénybevétel feltételeinek megismerése érdekében kérjük olvassa el részletes tájékoztatónkat!