A Medicover csoport legújabb tagjaként különösen fontosnak tartjuk, hogy Pénztártagjainkat segítsük a felmerülő egészségügyi kiadásaik optimalizálásában. A Medicover Klinikákon igénybe vett egészségügyi ellátásokkal felmerülő kiadások jelentősen csökkenthetők, ha Medicover Egészségpénztári számlájáról egyenlíti ki az egészségügyi szolgáltatások díját.

Az alábbiakban összefoglaltuk a Medicover Egészségpénztár előnyeit.

Csökkentse családja egészségügyi költségeit!

Adókedvezmény lehetősége

20% adójóváírás igényelhető a Medicover Egészségpénztárba történő pénztári befizetésekre – az egyéni befizetés és a munkáltatói hozzájárulás, valamint pénztártag részére adott támogatói adomány után –, mellyel az egészségügyi szolgáltatások igénybevételével felmerülő kiadások jelentősen csökkenthetők. Az adójóváírás mértéke évente akár 150.000 Ft lehet, amely 750.000 Ft befizetésével érhető el.

További információkért kérjük olvassa el részletes tájékoztatónkat.

Különleges ajánlat kizárólag a Medicover Egészségpénztár tagjai számára!

10%-os Medicover kedvezmény az egészségügyi szolgáltatások listaáraiból, belépéskor, illetve a későbbiekben bármikor, amennyiben a szolgáltatás díjának kiegyenlítésekor a fizetendő összeg a Medicover Egészségpénztárban egyéni számláján rendelkezésre áll.

Ingyenes egyszeri éves fogászati szűrés a Medicover Fogászaton.

A fenti kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze. Az igénybevétel feltételeinek megismerése érdekében kérjük olvassa el részletes tájékoztatónkat!

pexels-daria-shevtsova-1257099

A pénztártagság további előnyei

Biztos, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatási háttér

A Medicover Egészségpénztárral szorosan együttműködik a stabil és megbízható szolgáltatást nyújtó Medicover Egészségközpont Zrt., amely garantálja a magas színvonalú egészségügyi szolgáltatások elérhetőségét valamennyi pénztártag számára.

Pénztárunkon keresztül lehetőség nyílik a Medicover egészségügyi intézményekben széleskörű egészségügyi szolgáltatások kedvező igénybevételére, a szakrendelésektől a rehabilitációt segítő kezeléseken át, a gyógytornagyógymasszázsfizikoterápia és a fejlett képalkotó diagnosztikai vizsgálatokig.

A Medicover Zrt. 3 budapesti és 7 vidéki klinikán nyújt magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat, melyek mind elszámolhatók Medicover Egészségpénztári számla terhére.

Családtagokra is kiterjeszthető

Az Egészségpénztár által kínált szolgáltatásokat a pénztártagok közeli hozzátartozói is igénybe vehetik.

A közeli hozzátartozó szolgáltatásra jogosultként történő bejelentése belépéskor a Belépési nyilatkozaton, vagy a későbbiekben a Szolgáltatásra jogosult bejelentése  nyomtatvány segítségével történhet.

Alacsony költségek

A Medicover Egészségpénztárban az egységes tagdíj mindösszesen 12.000 Ft egy évben (1.000 Ft/hó). Fontos tudnivaló, hogy az egységes tagdíj egy minimális befizetést jelent, amelyből – az Alapszabály rendelkezése értelmében – a belépés évében 9.500 Ft-ot, azt követően 11.400 Ft-ot a Pénztártag felhasználhat az egészségpénztári szolgáltatások Pénztáron keresztüli kiegyenlítésére.

A befizetés tetszőlegesen növelhető a szolgáltatások pénztáron keresztül történő igénybevétele érdekében. Az egyéni számlára kerülő összeget minden esetben tovább növelheti a +20% adójóváírás lehetősége.

A befizetések felosztásáról kérjük olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Örökölhetőség, Kedvezményezett jelölés

A Medicover Egészségpénztári számlán összegyűlt összeg örökölhető, így garantáltan nem vész el. Belépéskor, vagy azt követően bármikor lehetősége van haláleseti kedvezményezett jelölésére. Jelölés hiányában a törvényes örökös kapja meg a Pénztártag megtakarítását.

Haláleseti kedvezményezettjét a Belépési nyilatkozaton, vagy a későbbiekben külön nyomtatvány segítségével jelölheti meg.