A Medicover Egészségpénztárról

A Medicover Egészségpénztár mögött Magyarország legnagyobb, professzionális szakmai háttérrel rendelkező egészségügyi szolgáltatója, a több mint 20 éves tapasztalattal bíró Medicover cégcsoport áll. Az országosan elérhető, széleskörű egészségügyi szolgáltatások mellett ügyfeleink elégedettségéhez az igen kedvező feltételek, kedvezmények, valamint a magas színvonalú ellátás is nagyban hozzájárul.

A Medicover Egészségpénztári tagság előnyei:

  • 10% azonnali Medicover kedvezmény a Medicover szolgáltatások listaárából (pl. orvosi vizsgálatok, fogászati kezelések, Medicover Optikai vásárlások), a pénztártagok és családtagjaik részére;
  • 20% adókedvezmény a befizetések után, 150.00 Ft/év összegig;
  • 5% kedvezmény a Medicover Gyógyszertári vásárlásokból;
  • Ingyenes éves fogászati szűrés a Medicover Fogászatokon a tagok és családtagjaik részére;
  • Ingyenes látásvizsgálat a Medicover Optikákban a tagok és családtagjaik részére;

Részletek a Medicover Egészségpénztári kedvezményekről >>

Medicover Biztosítási csomagok jelentős kedvezményekkel

A Medicover Biztosítóval a munkavállalók családtagokra, illetve saját magukra csomagemelésként kötött szolgáltatást finanszírozó egészségbiztosítások díja
a Medicover Egészségpénztáron keresztül 20% adójóváírási lehetőséggel kiegyenlíthetők. 

Ezek a családi biztosítások kizárólag a Medicover Egészségpénztáron keresztül számolhatók el, ezért akkor is érdemes a Pénztárunkba belépni a munkavállalónak, ha esetleg már máshol is pénztártag, hiszen egy személy több egészségpénztárnak is lehet tagja egyszerre.

5% kedvezményt nyújt a Medicover Biztosító a kiterjesztés díjából* azon ügyfelek számára, akik a biztosítási díjat a Medicover Egészségpénztáron keresztül fizetik ki.

Példa a megtakarítás összegére:

Medicover
Példa csomag
Medicover Biztosítás kiterjesztésének alapdíja/fő 100 000 Ft
20% adókedvezmény (befizetés évét követően) 20 000 Ft
Biztosítás tényleges költsége (kedvezmények figyelembevételével) 80 000 Ft

* A kedvezménynek köszönhetően nem kell a pénztári működési költséggel kalkulálni, mindössze egy egyszeri pénztári belépési díj (2.000 Ft) merül fel többletköltségként, amennyiben még nem tagja a Pénztárnak.

 

Csatlakozási szándék esetén a Medicover Egészségpénztár Belépési nyilatkozatát és a Felhatalmazó nyilatkozatát is ki kell tölteni.

 

A Biztosítás Pénztáron keresztül történő finanszírozásának tudnivalóiról, a pénztári csatlakozás menetéről részletes tájékoztató itt olvasható.

 

Célzott szolgáltatásként a biztosítással nem fedezett, illetve nem fedezhető egészségügyi szolgáltatások (szűrőprogramok, menedzserszűrések, oltási kampányok), kedvezményes adózással finanszírozható egyes meghatározott juttatásként, kizárólag a Medicover Egészségpénztáron keresztül. Ennek megvalósításban Pénztárunk ugyancsak partnerként áll a Munkáltatók rendelkezésre.