Csökkentse műtétje és a hozzá kapcsolódó egészségügyi szolgáltatások árát a Medicover Egészségpénztáron keresztül!

Amennyiben a Medicover Egészségpénztáron keresztül egyenlíti ki a szolgáltatások árát, az alábbi költségcsökkentő lehetőségekkel élhet:

 • 20% adójóváírás érvényesíthető a befizetésekre, így a Pénztáron keresztül igénybevett egészségügyi szolgáltatások díja egy évben akár 150.000 Ft-tal csökkenthető.
 • 10% Medicover kedvezmény bizonyos egészségügyi szolgáltatások árából kizárólag a Medicover Egészségpénztár tagjai számára. (A műtétekre ugyan nem, azonban az ahhoz kapcsolódó meghatározott listaáras szolgáltatásokból járhat a kedvezmény.)
 • Ingyenes éves fogászati szűrés a Medicover Egészségpénztár tagjai és szolgáltatásra jogosultjai számára.

A kedvezményekről részletes tájékoztatást itt olvashat.

A műtét és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások díjának kifizetésének menete:

1. Egyeztetés az Esetmenedzserével a műtétről és a hozzá kapcsolódó vizsgálatokról

2. Belépés a Medicover Egészségpénztárba

3. A pénztári számlájának „feltöltése”, vagyis a műtét és a hozzá kapcsolódó díjak befizetése a Medicover Egészségpénztárba.

 • A feltöltendő összeg és a befizetés után járó adókedvezmény kiszámításában Kalkulátorunk nyújt segítséget.

4. Számla kiegyenlítése

 • Engedélyeztetéssel:
  Amennyiben a vizsgálatok, valamint a műtét előtt befizet a Pénztárba, úgy közvetlenül a pénztári számláján keresztül egyenlítheti ki a szolgáltatások árát (jelenleg engedélyeztetéssel).
  A műtét díjának Pénztárból történő kifizetésére/engedélyeztetésére Esetmenedzsere közreműködésével kerülhet sor, a díjbekérő Medicover Egészségpénztárba történő továbbításával.
  A műtéthez kapcsolódó egyéb egészségügyi vizsgálatok engedélyeztetésében – a vizsgálatokon való személyes megjelenés alkalmával – a Klinika recepció munkatársa nyújt segítséget.
  Számlá(i)t az engedélyeztetés(eke)t követően minden esetben a Klinika munkatársa küldi be a Pénztárba, Önnek ezzel teendője nincs.
 • Készpénzzel/bankkártyával/átutalással:
  Amennyiben előzetesen nem fizet be a Pénztárba, hanem készpénzzel, bankkártyával vagy átutalással fizet, számláit akár a műtétet követően is, a számla a kiállítás évét követő év december 31-ig benyújthatja.
  Fontos, hogy a számla kiállításakor már a Medicover Egészségpénztár tagja legyen, valamint a számlát már a Medicover Egészségpénztár nevére és címére kérje.
  Számláját ez esetben – megfelelő fedezet esetén – az ún. Számlaösszesítő nyomtatvány segítségével Önnek kell majd benyújtani.

Javasoljuk, lépjen be a Medicover Egészségpénztárba és éljen a költségcsökkentés lehetőségével!