A Medicover csoport legújabb tagjaként különösen fontosnak tartjuk, hogy Pénztártagjainkat segítsük a felmerülő egészségügyi kiadásaik optimalizálásában.

A Medicover Klinikákon nyújtott egészségügyi ellátásokra 20% adókedvezmény és 10% Medicover kedvezmény vehető igénybe, ha Medicover Egészségpénztári számlájáról egyenlíti ki az egészségügyi szolgáltatások díját.

Ajánlat kizárólag a Medicover Egészségpénztár tagjai számára

 • 10 % Medicover kedvezmény egyes meghatározott egészségügyi szolgáltatások listaáraiból, belépéskor, illetve a későbbiekben bármikor, amennyiben a szolgáltatás díjának kiegyenlítésekor a fizetendő összeg a Medicover Egészségpénztárban egyéni számláján rendelkezésre áll, valamint
 • Ingyenes egyszeri éves fogászati szűrés a Medicover Fogászaton.

Tudnivalók a 10% Medicover kedvezményről: 

 • A 10% kedvezményt a Medicover csoport (Medicover Egészségközpont Zrt, M-Dental és Medicover Diagnosztika Kft.) az egészségügyi szolgáltatásokra a mindenkori listaáraiból biztosítja, kizárólag a Medicover Egészségpénztár tagja és bejelentett szolgáltatásra jogosult közeli hozzátartozója számára.
 • A kedvezmény visszavonásig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.
 • Pénztártagként – az egyéni Medicover egészségpénztári számlájáról történő – helyszíni fizetés esetében vehető igénybe.A 10% kedvezmény érvényesítése érdekében kérjük, a szolgáltatás igénybevétele előtt előre fizessen be a Medicover Egészségpénztárba, vagyis „töltse fel” pénztári számláját akkora összeggel, hogy a szolgáltatás díjára a fizetéskor elegendő fedezete legyen.
 • A kedvezmény nem vonatkozik: a Medicover Ajándékkártyára, az egyébként kedvezményes árú egészségügyi szolgáltatásokra, továbbá a fekvőbeteg-ellátásokra (beleértve a műtéteket – invazív beavatkozásokat), az emberi testbe beültetésre kerülő, valamint az egészségügyi ellátás során egyébként felhasznált és annak díjába nem tartozó gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, és orvostechnikai eszközök díjára.

Adókedvezmény, mint további költségcsökkentési lehetőség

 • 20% adójóváírás vehető igénybe a Medicover Egészségpénztárba történő pénztári befizetésekre – az egyéni befizetés és a munkáltatói hozzájárulás, valamint pénztártag részére adott támogatói adomány után –, mellyel az egészségügyi szolgáltatások díjai ugyancsak jelentősen csökkenthetők.

Tudnivalók a 20% adókedvezményről: 

 • 20 % adójóváírásra az egyéni befizetés és munkáltatói hozzájárulás után válik jogosulttá.
 • Egy évben összesen max. 150.000 Ft adójóváírás vehető igénybe, amely 750.000 Ft befizetésével érhető el.
 • Az adójóváírás 100%-ban a pénztártag egyéni számlájára kerül, az adóbevallás benyújtását követően, általában a befizetés évét követő évben (amennyiben azt a Medicover Egészségpénztárban vezetett egyéni számlájára kéri).
 • Az adókedvezmény (adójóváírás) valamennyi önkéntes pénztári befizetésre együttesen, maximum a személyi jövedelemadó előleg erejéig vehető igénybe.