Csökkentse fogászati kezelésének árát a Medicover Egészségpénztáron keresztül!

Legyen Ön is tagja a Medicover Egészségpénztárnak, amellyel az alábbi előnyöket élvezheti :

 

+ 20% adójóváírást vehet igénybe a befizetések után, akár évi 150.000 Ft összegben;

+ 10% kedvezmény* járhat a Medicover Fogászaton igénybevett kezelésekre, valamint további meghatározott Medicover egészségügyi szolgáltatásokra, továbbá

+ Ingyenes fogászati szűrést* biztosít a Medicover Fogászat évente egyszer.

*A kedvezmények a Pénztártagjaink és szolgáltatásra jogosultként megjelölt közeli hozzátartozói, családtagjai számára egyaránt elérhetők. 
A 10% Medicover engedmény az akciós árú szolgáltatásra nem vonatkozik. A kedvezmények további részleteiről itt olvashat. 

A fogászati kezelés díjának Medicover Egészségpénztáron keresztül történő kifizetésének menete:

1. Belépés a Medicover Egészségpénztárba

2. A pénztári egyéni számlájának „feltöltése”

  • Annak érdekében, hogy a fogászati kezelést már a Pénztáron keresztül tudja kiegyenlíteni, fizessen be a Medicover Egészségpénztárba a soron következő kezelés előtt néhány nappal. A feltöltendő összeg és a befizetés után járó adókedvezmény kiszámításában Kalkulátorunk nyújt segítséget, a pénztári költségekről és a felosztás szabályáról itt tájékozódhat.

3. Kedvezmények igénybevétele

  • A pénztártagoknak járó 10%-os fogászati kezelésekre járó kedvezményt akár azonnal igénybe veheti, a 20%-os adókedvezményt a következő évben kaphatja vissza.

4. Számla kiegyenlítése

  • Medicover Egészségkártyával
    Ha elegendő fedezet áll rendelkezésére a pénztári számláján, úgy a Medicover Egészségkártyájával (vagy új belépőként a kártya megérkezéséig ún. engedélyeztetéssel) egyenlítheti ki a szolgáltatások árát.
  • Készpénzzel/bankkártyával
    Készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetés esetén számláját a kiállítás évét követő év december 31-ig benyújthatja elszámolásra a Pénztárba, amennyiben a számla kiállításkor már a Pénztárunk tagja és a számlát a Medicover Egészségpénztár nevére és címére kéri.

Javasoljuk, lépjen be a Medicover Egészségpénztárba és éljen a költségcsökkentés lehetőségével!