Befizetésével most ismét Medicover Egészségcsomagot nyerhet!

A nyereményjáték időtartama: 2023. július 1. – 2023. augusztus 31.

A Medicover Egészségpénztár nyereményjátékot hirdet azoknak a Medicover Egészségpénztári tagoknak, illetve a játék időtartama alatt a Pénztárba újonnan belépőknek, akik 2023. július 1. és augusztus 31. között minimum 150 000 Ft-ot befizetnek a Medicover Egészségpénztári számlájukra.

 

A fenti feltételeknek megfelelő játékosok között 1 db 135 000 Ft értékű MediCare Egészségcsomag kerül kisorsolásra, amelyet a nyertes Medicover Egészségpénztári tag vagy az általa bejelentett szolgáltatásra jogosult hozzátartozója vehet igénybe.

 

A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a Pénztártag egyéni számlájára a játék időtartama alatt legalább 150 000 Ft összeg egyéni befizetés érkezzen.

 

A nyereményjáték időtartamát megelőzően történő befizetés nem jogosít a játékban való részvételre. Amennyiben azonban a Játék időszaka alatt, vagy még a Játék időszaka előtt igényelt Egészségcsomagot, ezért a sorsolás időpontjában már rendelkezik Medicover Egészségcsomaggal, akkor visszanyerheti annak árát, vagy beszámíthatja nyereményét a következő évforduló díjába.

 

A nyeremény sorsolásának időpontja: 2023. szeptember 13., 13:00 óra.

 

A nyeremény pénzre át nem váltható. A nyeremény másra át nem ruházható, de bejelentett szolgáltatásra jogosult részére kérhető.

 

Nyereményjáték szabályzat>>

nyereményjáték

Ne feledje, befizetésével mindenképp nyer, hiszen Medicover Egészségpénztári számlájára történő befizetéssel 20% adójóváírásra jogosult, egy évben akár 150.000 Ft összegig!

Részletek a pénztári kedvezményekről>>

A Medicover Egészségpénztár nyereményjátékot hirdet azoknak a Medicover Egészségpénztári tagoknak, illetve a játék időtartama alatt a Pénztárba újonnan belépőknek, akik 2022. december 15-31. között minimum 150 000 Ft-ot befizetnek a Medicover Egészségpénztári egyéni számlájukra.

 

A fenti feltételeknek megfelelő játékosok között  1 db 135 000 Ft értékű MediCare Egészségcsomag kerül kisorsolásra, amelyet a nyertes Medicover Egészségpénztári tag vagy az általa bejelentett szolgáltatásra jogosult hozzátartozója vehet igénybe.

 

A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a Medicover Egészségpénztár tagjának egyéni számlájára a játék időtartama alatt legalább 150 000 Ft összeg a Pénztárba beérkezzen, azaz a Pénztártag egyéni számláján jóváírásra kerüljön.

 

A nyereményjáték időtartamát megelőzően történő befizetés nem jogosít a játékban való részvételre.

 

A nyeremény sorsolásának időpontja: 2023. január 13. napja 13:00 óra.

 

A nyeremény másra át nem ruházható. A nyeremény pénzre át nem váltható.

Nyereményjáték szabályzat>>

nyereményjáték